PESANAN PENAJA

WASITAH NIRMALA

ASSALAMUALAIKUM.. TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWAT BLOG INI..SEMOGA KALIAN DAPAT MENINGGALKAN JEJAK DI RUANGAN KOMEN ATAU SHOUT BOX.. DAN SAYA JUGA BERHARAP AGAR KALIAN SUDI 'CLICK' DI RUANGAN IKLAN BLOG INI BAGI MENJANA KEWANGAN.. SEKIAN

INGIN COPY??

KALIAN DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MANA-MANA ARTIKEL DI SINI TETAPI DENGAN SYARAT 'LINK' BLOG INI MESTILAH DISERTAKAN BERSAMA SEBAGAI RUJUKAN ASAL.. INI ADALAH HAK CIPTA TERPELIHARA, 'SO' SILALAH PATUHI PERMINTAAN INI

JOM KONGSI!!!

INGIN BERKONGSI SESUATU?? SILALAH HANTAR SEBARANG ARTIKEL YG BERMANFAAT KE EMAIL; thefrazzy@gmail.com.. TTP KALIAN HENDAKLAH MEMASTIKAN BAHWA BAHAN TERSEBUT TDK MENYENTUH SENSITIVITI SESIAPA SAHAJA SERTA TIADA KAITAN DENGAN ISRAEL!!!

Sample Post 4

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. [...]

ARTIKEL

0

GADGET REVIEW: WIRELESS EARBUDS BACKBEAT GO 2

amirul imran Monday, December 16, 2013
AS-SALAM

link for gadget review (here)
0

PINDAH BLOG BARU

amirul imran Friday, November 15, 2013
AS-SALAM

DISEBABKAN BEBERAPA MASALAH, BLOG INI BERPINDAH KE BLOG BARU..

4

JAPAN : SNOWBOARD @ RYUUOU SKI PARK

amirul imran Tuesday, February 19, 2013 , ,
as-salam

sebelum aku masuk ke topik yang sebenar,, aku nak perkenalkan kepada korang smua akan sorang kawan aku... dia ni memang rapat giler-giler dengan aku... hampir setiap masa dia akan bersama aku,, kecuali waktu tidur je.... maknanya,, aku bukak je mata dari tidur,, terus dia akan duduk rapat-rapat,, kadang-kadang,, aku tak sempat bukak selimut lagi,, dia dah masuk baring sebelah aku.. geli bukan??? tapi aku rasa,, korang semua pun ada kawan macam ni... kalau yang aku ni,, aku panggil dia MALAS.. tak tahu lah korang panggil dia ape... hmmm.. aku dah try macam-macam cara untuk elak,, tapi dia tetap datang... dia ni,, kalau datang time aku bukak facebook ke, time aku nak main game ke,, tak pe gak,, tapi tak... dia suka benor datang time aku baca buku... uishhhhh... bahaya-bahaya... korang tahu macam mana cara nak mitak dia lari dari kita?? =)
0

Bencana (The Calamity)

amirul imran Friday, February 1, 2013 ,
As-Salam
http://www.peakoilblues.org/blog/wp-content/uploads/2011/03/Desktop-Background.bmp


hari ni tak nak cakap panjang,, sebab tekak aku kering dek cuaca yang agak sejuk di sini... hehe.. amat poyo di situ kan?? haha.. tapi seriously,, tekak aku memang kering...  Jepun ni tak sama macam kat malaysia yang walaupun panas, tapi udara lembap.. kalau kat sini,, datang lah musim panas ke, musim sejuk ke, udara tetap kering,, sebab tu badan asyik gatal-gatal, lebih-lebih lagi ketika musim sejuk macam sekarang.. so, kalau tengok kitaorang selalu garu-garu badan tu,, jangan fikir yang badan kitaorang gatal-gatal sebab tak mandi plak,, tapi yang sebenarnya badan kitaorg gatal-gatal sebab kering.. hahaha.. 

ok lah, kali ni aku nak kongsi dengan korang semua berkenaan dengan tafsir surah Al-Qariah... aku belajar tafsir ni dekat masjid subuh tadi..

4

JAPAN : AUTUMN LEAVES IN RIKUGIEN

amirul imran Wednesday, November 28, 2012 ,
AS-SALAM

khamis lepas, aku ada appointment dengan doktor kat central hospital... sepatutnya aku ada buat CT-scan, tapi disebabkan hari tu alat penuh, maka al-kisahnya aku kena datang lagi khamis ni iaitu esok.... 

nak dijadikan cerita,, disebabkan aku balik awal dari hospital, maka aku buat lah keputusan untuk ber'kouyou' sementara masih sempat... ok,, apa itu kouyou, murid-murid?? kouyou itu maksudnya autumn leaves... hahaha.. aku tak pandai pun bahasa jepun sebenarnya,, ni semua jasa GOOGLE TRANSLATE... dulu aku ingatkan maksudnya daun gugur, tapi rupa-rupanya salah... dush, dush, dush.. malu diri sendiri...

btw,, kenapa aku pilih rikiguen sebagai tempat untuk tengok daun musim luruh ni?? jawapan nya ialah...............kerana aku budak manual..... tahu apa itu budak manual?? budak yang kalau nak masak,, akan baca buku resipi berkali-kali, kalau nak beli baju, akan hantar gambar baju ke ramai orang untuk mitak pendapat, kalau nak makan kat restaurant, akan cari review kat internet, dan tak ketinggalan, kalau nak pergi melancong, akan search kat internet tempat-tempat yang cantik + lawa.... so, salah ke jadi budak manual?? tak salah pun... aku happy je selama ni.. hahaha...
 
Copyright 2010 . .