You Are Reading

6

INI LAMAN WEB VIDEO LUCAH JEPUN DAN MELAYU???

amirul imran Saturday, April 10, 2010



BERPINDAH KE LAMAN WEB BARU.. click HERE

selamat datang ke blog 'video lucah jepun dan melayu ini' meskipun aku sebenarnya terkejut beruk apabila dapat tahu yg ramai orang jumpa blog aku kat engine google or etc dengan keyword "movie lucah jepun" or "movie xxx english".. mmm.. memang ini laman web video lucah jepun and melayu pun,,, tetapi,, hanya follower je boleh tengok video ni... so,, anda kena lah cepat-cepat jadi follower blog ini dulu.. hehe..but wait,, aku just nak cakap sesuatu ke korang semua,,, bahawa dimaklumkan bahawa blog ini merupakan blog umum dan bukan nya tempat melepaskan nafsu keji itu.. however,, kalau korang nak juga tengok video,, sila lah pergi ke geleri video yang syok giler babi ini. (click for movie) semoga menikmatinya...


***********

ok,, kita stop sekejap crita pasal benda-benda blue ni coz aku ada benda sket nak share ngan korang tentang something yang lebih menarik.. tapi sebelum tu,, aku nak mintak maaf coz ada beberapa post dalam blog aku ini telah ditulis dengan penuh kemalasan... macam nak beza post yg ikhlas ditulis dan yg malas ditulis?? kalau korang nak tahu,,, post yg aku tulis penuh keikhlasan dan penghayatan akan lebih panjang berbanding post yg aku malas... he3... contoh post yg ikhlas (link) n contoh post yg malas (link)... TETAPI,, ini tidak lah membawa maksud yg aku tak ikhlas lansung menulis... maybe hanya kerana masa tidak mengizinkan nya coz kebanyakan post malas aku adalah pada hari minggu (hari kelas) manakala post rajin aku kebiasaan pada hari hujung minggu yg penuh dengan masa free.. ha3...

korang tak nak tahu ke sebab-sebab aku mitak maaf tetiba ni??? sampai hati korang,, nak ngajuk ah... ha2... gurau jerk.... aku mitak maaf scara mengejut bak ayam yang melintas jejantas ni (ada kaitan ke??) coz aku terkesima or kagum dengan kesungguhan salah seorang kawan aku kat university dalam menulis blog.. hu3.. aku memang tabik habis kat dia coz hanya dalam masa beberapa bulan sahaja,, blog dia dah menjadi pujaan ramai peminat di luar sana n aku rase dia ada bakat untuk menang Anugerah Populor Berita Harian ketegori bloggerz... nak baca blog dia?? (link) dan mulai hari ini,, aku berjanji bahawa tak kan menulis ketika malas lagi...

sebelum aku mengundur diri,,, aku ada link for the best movie in this world. (link) movie ni lambat sket upload,, tapi kalu korang tengok,, aku sure yg korang akan kagum dengan kehebatan cerita pendek ini.. saksikan lah!!!!


6 kata-kata manis:

nizam6281 said...

Hhehe
Thanks imran
Aku ada dpat visitor dari post hang
Hok3

cyberofjihad.blogspot.com said...

salam..
syukran atas movie..
hehe..

Anonymous said...

Mcm mane nk follower?

jaja81 said...

mantap bro......nak lihat foto lucah dari jepun
www.gadisjav.blogspot.com

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

giler la admin ni.

 
Copyright 2010 . .