Archives

3

I NEED YOUR HELP!!! BURUNG DAN ISRAEL..

amirul imran Friday, June 4, 2010
SALAM ISLAM...

ok,, tanpa nak melengahkan masa korang untuk membaca blog aku yang akan berjela-jela seumpama roti jala ni,, aku ingin terus direct ke tujuan utama post kali ni ditulis without any simpang rengang mahupun kampung simpang empat lagi..

aku sebenarnya dua minggu lagi ada satu pertandingan debat bahasa jepun,, so aku nak lah tanya korang kot-kot ada hujah-hujah yang bernas.. aku percaya korang semua mempunyai otak yang bergitu geliga seumpama kampung geliga yang mampu memberi hujah-hujah sangat bernas seperti beras cap benas.. hehe.. ok,ok... tajuk debat aku ialah,, ”動物園を廃止するほうが良いです” dan aku berada di pihak sokong... so, macam mana,, dah ada hujah untuk tolong aku?? ape,, tak faham?? opsss,, sory... tunggu jap coz aku translatekan ke bahasa melayu dulu... (berfikir).. ok,, tajuk nya dalam bm ialah,, zoo lebih bagus dihentikan operasinya..

aku harap sangat korang boleh tolong berikan sedikit hujah kenapa kita perlu hentikan operasi zoo... tolong yerk... nampak tak aku tengah berlutut sambil merayu-rayu ni?? hu2... onegai itashimasu.. next,, kita ke post tambahan iaitu BURUNG DAN ISRAEL...

 
Copyright 2010 . .