Archives

0

BERCUTI DI PULAU LANGKAWI EDISI BAKU

amirul imran Saturday, October 16, 2010 ,
SALAM ISLAM
(sila klik di setiap gambar untuk melihat dengan lebih besar dan jelas)

hmmmm... bermulanya minggu ini,, maka tirai untuk semester baru pun telah mula dibuka.. dengan 9 subjek kesemuanya,, menjadikan hidup aku lebih sibuk berbanding short semester dulu.. tapi,, aku still mampu bersyukur coz jadual kelas tak lah sepadat semester 3 sebelum ini walaupun subjek-subjek kali ini lebih susah.. huhu,, bercakap mengenai subjek-subjek ni,, untuk pengatahuan korang,, ada 2 subjek baru yg perlu aku belajar iaitu mechanics of materials dan juga basis network telecommunication.. hmmm.. stakat ini ok je lah 2 subjek baru tu,, tapi akan datang tak tahu lah macam mana,, kita tengok je nanti k.. lagipun,, susu anmun tak beli lagi,, so semangat nak study tu belum ada dalam diri aku ni.. ke ada yang sudi nak belikan aku susu anmun or calci yum?? hu3

ok lah,, untuk post kali ni,, aku dengan macho dan baiknya ingin berkongsi ngan korang semua akan detik-detik indah aku di pulau langkawi.. hehe.. kalau korang perasan,, aku dah pun tulis post yang mengenai langkawi sebelum ni dalam loghat terengganu,, tapi disebabkan takut ramai yang tak paham,, so aku rasa lebih baik aku tulis skali lagi dalam bahasa baku yang betul agar korang pun rasa akan keseronokan aku bercuti disana selama 3 hari 5 malam.. opsss silap,, 3 hari 2 malam dari 4/10 hingga 6/10/2010 ..
 
Copyright 2010 . .