Archives

3

PERSAHABATAN YANG SEHARUM KASTURI

amirul imran Wednesday, February 23, 2011
AS-SALAM
(for English translation; click here)

oleh kerana aku mmg free giler skrng ni coz dah habis final,, so ape yg aku boleh buat ialah smua nya brtemakn drama n movie je.. stakat ni dah brmacam2 cerita yg aku tngok,, ada yg sedih n ada juga yg menginsafkan.. hu89.. 

Btw,, 2 hari lepas,, tlh diadakan Robot Contest Batch 6 (2011) di dewan Unisel Shah Alam,, so aku sbg senior Batch 5 telah djmput utk memeriahkan mjlis tersebut.. (^-^) wlaupun ramai senior yg tak dtg,, tetap jelas terpancar chaya keseronokan di muka para junior aku.. so,, kpd yg menang,, thniah aku ucapkan,, mnakala yg kalah plak,, usah lah bersedih krn korang brjaya mncipta satu robot dah dikira sbg seorg juara..


ok lah,, kali ni aku nak kongsi sket ngan korng smua akn tips-tips dlm mnjaga prsahabatan yg kita sedang atau yg bakal kita jalinkan..
 
Copyright 2010 . .