Archives

1

MANUSIA ADALAH SEBAIK-BAIK KEJADIAN

amirul imran Thursday, April 28, 2011
AS-SALAM

first,, aku nak mitak maaf bebanyak coz dah lama tak update blog ni,, tapi serius gua cakap sama korang,, masa aku sememangnya amat terhad sekarang ni setelah diisi dengan assignment yg menggunung tu... kalau dalam bhasa jepun,, lebih kurang mcam ni,,"U2になってからというもの、ご飯をゆっくり食べる暇もない毎日だ!".. (sejak jadi U2,, setiap hari masa lapang untuk makan dengan perlahan pun tak ada).. hoho..

btw,, oleh kerana aku ni kekurangan masa,, so apa kata kita terus je ke main topic iaitu "MANUSIA ADALAH SEBAIK-BAIK KEJADIAN"
1

KINI KU TELAH SEDAR~

amirul imran Saturday, April 2, 2011 ,
AS-SALAM

setelah 2 tahun berlalu,, akhirnya aku berjaya menjejakkan kaki ke tahun akhir pengajiaan disini sebelum terbang ke negara matahari terbit.. sebagai persiapan terakhir dalam menjadi duta kecil malaysia ke jepun,, sesungguhnya hidup sebagai seorg pelajar menjadi semakin susah dan sempit akibat dihimpit oleh assignment yang semakin menggunung setinggi nasi kapit..(>.<)  hmmmm... walaupun baru seminggu semester baru bermula,, tapi dah bermacam-macam task/assignment yang kena buat.. ho8... tahap letih tu memang dah macam utraman yang berkelip-kelip lampu merah di dada nya...

btw,, post kali ni aku kongsi sedikit tentang satu benda yang telah aku sedar,, walaupun aku spatutnya sedar dari dulu lagi...
 
Copyright 2010 . .