Archives

3

KASIH SAYANG

amirul imran Friday, June 24, 2011
AS-SALAM

"my name is Imran and I'm not a terrorist"... wow,, berbelit lidah aku nak 'speaking' english,, nasib baik tak tercabut je.. hmm.. kalau di hitung ngan calculator,,, dah hampir 1 tahun aku tak belajar secara formal bahasa penjajah ni... sejak masuk pogram JAD kat sini,,, otak aku sememangnya disumbat dengan bermcam-macam perkataan Jepun,, sehinggakan kalau nak speak in english or even kadang-kadang bahasa Melayu pun,, kitaorg terpaksa translate dalam otak terlebih dahulu perkataan yg nak digunakan dari Japanese... huhu.. teruk bukan?? cam ne tak teruk,, kat sini kelas bahasa jepun ada setiap hari selama 3 jam.. hmmmmm~~ btw,, aku ada exam TOEIC (Test of English for International Communication) esok,, sebab tu lah aku ngah tajamkan english aku ni... doakan aku yerk,, moga-moga dapat GOLD level..

ok lah,, kali ni aku nak bawak post pasal KASIH SAYANG plak...
 
Copyright 2010 . .