You Are Reading

2

JAPAN : NATIONAL MUSEUM OF NATURE AND SCIENCE

amirul imran Wednesday, April 18, 2012 ,
AS-SALAM
国立科学博物館
semalam ingatkan nak update blog pasal lawatan sambil belajar dan bergambar ke national museum of nature and science kat tokyo,, tapi disebabkan semalam aku terlampau letih,, balik je dari sekolah,, aku terus tidur.. huhu.. gomen ne (maaf yerk)...

btw,, gambar kat atas tu adalah gambar aku dan rakan-rakan yang lain di musium tersebut... kalau nak tengok  lagi besar,, tekan je kat gambar tu... lebih-lebih lagi kalau korang tekan kat kawan aku yang paling kiri tu,, mesti tak muat screen laptop korang.. ho3x... owh yerk,, lupa nak cakap,, lawatan ni diakan pada 28hb Mac 2012... so,, mcm biasa.. aku bagi gambar je lah untuk korang tengok... aku cakap banyak pun,, tak de guna gak... 

si hayai dan juga si pengiring kami..










setelah 2 jam kami pusing-pusing dan posing-posing dalam musium tu,, kami pun telah dibawa ke satu taman yang sangat cantik.. perghhh.. lawa giler~~~ tempat itu namnya,, TOKYO IMPERIAL PALACE..





sekian sahaja,, untuk next post,, aku akan cerita pasal tempat tinggal aku kat Jepun lak.. as-salam!!!

btw,, maaf kalau gambar tak lawa coz masih belajar menggunakan kamera... =)

2 kata-kata manis:

Has said...

url を変えたら、みんなとのリンクもなくなったことに気づきました。なんて馬鹿なことをしてしまいました。とにかく、新urlは、goendama@blogspot.com :)

イムラン (IMRAN the fraxie) said...

huhu..
owh,, sensei dah tukar url ke...
kenapa dah tak guna url lame??
dah tak suka buku ke?? hekhekhek..

 
Copyright 2010 . .