You Are Reading

6

TALKING FISH

amirul imran Thursday, September 13, 2012
AS-SALAM

tadi aku ada baca blog sorang sensei aku,, kali ni beliau post pasal 2 video yang hangat di laman sensawang labah-labah iaitu Oppa Gangnam Style dan juga Sore Eyes 5 days of MC... aku suka tengok Sore Eyes tu sebab lawak tahap dewa,, tapi yang Gangnam Style tu,,, aku tengok sekali je,, then tak tengok dah sebab mungkin tak kena ngan jiwa aku.. hahaha.. btw,, untuk korang yang tengok lagi kedua-dua video hangit ni,, boleh lah singgah sebentar di blog sensei aku ni yerk...  blog   nya penuh ngan review buku yang beliau baca,, so sesapa yang suka membaca mcm sensei aku ni,, do visit her blog k... ini link nya ---> http://goendama.blogspot.jp/


oleh kerana sensei (cikgu) aku ni post pasal video,, so aku pun nak gak post pasal satu video yang dah 5,6 kali aku tengok... first time aku tengok video ni kira-kira 2 tahun yang lepas... bagi aku,, video ni lawak,, tapi tak tahu lah bagi korang mcm mane.. kalau lawak,, do comment yerk... 


do watch!!! 

sekian

6 kata-kata manis:

Has said...

すごい面白い!誰かに教~えよ!\(^o^)/

Has said...

And terima kasih promote blog! Hehe.

イムラン (IMRAN the fraxie) said...

@has sensei...

sama-sama... =)

btw,, omoshiroi deshou~~~ =)

fadhilah said...

omoro!

Anonymous said...

Hеlpful іnfoгmation. Lucky me I
found youг wеb sіtе unintentiоnallу, and I'm stunned why this coincidence did not came about earlier! I bookmarked it.
Also visit my web-site ; bad credit loans

イムラン (IMRAN the fraxie) said...

@fadhilah senpai..

menarik kan~~~

 
Copyright 2010 . .