You Are Reading

ABOUT ME

amirul imran

SALAM ISLAM

NAMA: MOHD AMIRUL IMRAN BIN AZMAN
NO I/C: 910829-11-XXXX
TEMPAT LAHIR: HOSPITAL BESAR KUALA TERENGGANU, LONDON
ALAMAT RUMAH: VILLA ZUNAIDAH, 108XX, JLN LAPANGAN TERBANG, KG TELAGA XXXXX, 21XXX, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU, MALAYSIA, BUMI.
MAKANAN KEGEMARAN: NASI AYAM 
MINUMAN KEGEMARAN: AIR TIN NESCAFEE AIS
LATAR AKADEMIK: TADIKA FLAT SRI KOLAM (1997), SEK KEB TENGKU AMPUAN MARIAM (1998~2003), SEK MEN SAINS DUNGUN (2004~2008), UNISEL (2009~20012), SHIBAURA INSTITUTE OF TECHNOLOGY (2012~SEKARANG)
kawan-kawan mengenali diriku sebagai seorang yang amat susah untuk bersosial atau dalam erti kata lain,, aku ni mmg tak pandai untuk berkawan.. tapi,, bila aku rapat ngan sesorang,, aku akan jadi 'giler' n bising-bising..hmm,, hobi aku lak ialah membaca novel.. kalau yang bahasa melayu punya,, aku suka tulisan Ramlee Awang Murshee,, manakala yang english,, aku tak kisah pun,, asalkan bahasa nya simple.. haha.. aku kan tak pandai BI..
time kat sekolah menengah dulu,, aku telah terlibat secara aktif sebagai ahli orkestra n pernah memenangi beberapa pertandingan like, wind orchestra SBP, perarakan kemerdekaan dan juga pertandingan formasi.. aku jugak pernah terpilih sebagai salah seorang pemain orkestra negeri Terengganu pada tahun 2007..
last skali,, aku nak cerita sket pasal keluarga aku.. mak aku namanya Zunaidah bt Ya dan berasal dari kelantan, manakala ayah aku plak berasal dari terengganu dan merupakan alumni SESMA.. aku ada 7 orang adik beradik,, dan aku merupakan anak ke-4.. pernah merasa sebagai anak bongsu selama 7 tahun dan saat-saat itu amat indah bagi aku coz selalu dimanjakan oleh mak n ayah.. ha2.. sekarang dah tak lagi...
 
Copyright 2010 . .